Café Linde

Våra elever står i cafét.

Start

En särskilt bra skola att växa i för dig som har gått i grundsärskolan eller som blivit utredd och inskriven i gymnasiesärskolan.

Lindeparkens gymnasiesärskola är en modern skola med en bred verksamhet. Våra utbildningar är till för dig som har gått i grundsärskolan eller som blivit utredd och inskriven i gymnasiesärskolan. Hos oss kan vi erbjuda dig en flexibel utbildning där du får utvecklas utifrån dina förutsättningar, intressen och behov. Under din studietid förbereds du för ett meningsfullt och hälsosamt vuxenliv.

Välkommen till Lindeparkens gymnasiesärskola!

Utbildningar 20/21

Hälsa och Kultur - en röd tråd i våra utbildningar

Nyfiken på skolan?

Prova på gymnasiesärskolan

Vill du prova på att vara elev i gymnasiesärskolan för en dag? Du får ett eget anpassat program med det som du vill prova på.

Ingress: