Olle Burell besökte Lindeparken

Skolborgarråd Olle Burell checkade in på Lindeparkens Facebooksida efter besöket. Så här beskrev han mötet med skolan:

Veckans första skolbesök går till Skärholmen och Lindeparkens gymnasiesärskola. Rektor Ann-Sofie Rosenqvist har bjudit in oss för att träffa elever och lärare som bland annat gör musik och spelar teater. Att nya digitala verktyg skapar nya pedagogiska möjligheter är jätteroligt att se. Värdefullt också att få sitta ner med skolans ledning som berättar om sina idéer för utveckling av verksamheten.

Stockholms stads mål är att alla ungdomar ska ta studenten. En fullgjord gymnasieutbildning av hög kvalitet, inklusive studie- och yrkesvägledning, är bästa biljetten till ett gott liv som vuxen.