För elever

På Lindeparken vill vi att alla elever ska känna sig välkomna och trygga. Vi vill ge alla en bra utbildning för arbete och studier i framtiden. Vi vill också ge inspiration och stöd så att du når dina studiemål och får ett bra vuxenliv. Vi vill att du på olika sätt skall få möjlighet att delta i skolans verksamhet. Därför har vi bland annat ett aktivt elevråd, miljöråd och en kamratstödjargrupp.

APL - Arbetsplatsförlagt lärande

Du som läser på gymnasiesärskolans nationella program genomför delar av din utbildning på en arbetsplats. Detta kallas arbetsplatsförlagt lärande, APL.

Frånvaroanmälan

All frånvaro skall anmälas innan kl. 08.00 varje dag du är frånvarande.

Matsäcksförslag

• Matsäckförslag under en friluftsdag, utflykt, ungdomsspelen eller liknande då matsäcken ibland ersätter skollunchen eller mellanmålet.

• Blanketter för elever

Blanketter kring elever

Här finns många blanketter och beskrivningar som används för elever i vår verksamhet.

Blogg - Winter adventure

Bra länkar för elever

Här samlas länkar som kan vara bra för elever.

Länkar om fritid för elever i staden.

• FritidsNätet

Syftet med denna webbtjänst är att underlätta för personer med funktionsnedsättning att hitta tillgängliga och meningsfulla fritidsaktiviteter och utbildningar.

• Handikappupplysningen

Handikappupplysningen är en informationstjänst i Stockholms län. Vi ger information i frågor om funktionshinder. Du kan ringa eller skicka dina frågor till oss.

• Funktionshinder - Hitta rätt

I detta dokument finns det information om Habilitering & Hälsa, Vården & Försäkringskassan.

Följ oss på andra webbplatser